Kontakt

Vi er nu i Studiestræde 14, 1. sal


Clausens Kunsthandel & Banja Rathnov Galleri

Studiestræde 14, 1. sal, 1455 København K

Clausen: Telefon 33 154 154, E-mail info@clausenskunsthandel.dk

Banja Rathnov: Telefon 30 110 132, E-mail info@banjarathnov.com, http://banjarathnov.com/

Nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores mails om ferniseringer, udstillinger og andre nyheder, kan du tilmelde dig vores kontaktliste ved at sende en mail til nyhed@clausenskunsthandel.dk.

 

 

Vores privatlivspolitik

Clausens Kunsthandel er forpligtet til at beskytte dine personlige data, når du henvender dig til os som leverandør, kunde, eller andet. Vi bestræber os på at sikre, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og gældende lovgivning.

Dine personoplysninger administreres af Clausens Kunsthandel, Studiestræde 14, 1. 1455 København K. 33 154 154, CVR: 74 317 316, info@clausenskunsthandel.dk

Vi indsamler data i følgende situationer:

a. Når du som leverandør har aftaler med os.

Når du som leverandør leverer produkter/kunstværker til os, sælger værker gennem os, samler vi en række data om dig for at sikre, at vi kan få kontakt med dig, når nogen udtrykker interesse for at købe et værk, eller når vi skal i kontakt af andre årsager. Vi samler kun nødvendige data, f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og bankkontonummer. Disse data gemmes i vores elektroniske system.

b. Når du som kunde har aftalt et køb eller vil benytte en service som vi kan yde.

Når du som kunde viser interesse for at købe et værk, deltage i et arrangement, modtage nyhedsbreve eller andet vi evt. kan levere, samler vi en række oplysninger om dit forhold til Clausens Kunsthandel. Vi indsamler kun nødvendige data, f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt., kunstneriske interesser og tidligere køb eller salg. Disse data gemmes i vores elektroniske system. Disse oplysninger bliver kun brugt og gemt, når de godkendes af dig, fx i forbindelse med et køb, deltagelse i et arrangement, abonnement på vores nyhedsbrev. Bemærk, at du i nogle tilfælde vil blive bedt om at oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse fx i forbindelse med aftale om et køb af et værk.

Vi bruger personlige data til følgende formål:

(I) For at håndtere køb/salg af varer effektivt (fx i forbindelse med faktura), (II) for at oprette dig i vores kunde- og værk-database, (III) for at kunne reagere effektivt på dine henvendelser, (IV) for at kunne sende dig vores nyhedsbrev (efter din anmodning), (V) for at kunne invitere dig til arrangementer, (VI) for at kunne tilbyde dig produkter og tjenester, du har bedt om eller (VII) for at kunne kontakte dig fx i forbindelse med køb/salg af varer, eller hvis en institution, (museum, udstillingshal mv.) ønsker at låne og udstille et værk, der ejes af dig. 

Vi behandler dine personlige data som beskrevet ovenfor af følgende grunde:

(I) Du har givet tilladelse, (II) det er nødvendigt for at lave aftale med dig eller (III) det er nødvendigt at opfylde vores juridiske ansvar.

Marketing-materiale:

Vi vil gerne sende dig marketingmateriale, som vi mener kan være af interesse for dig. Hvis du ikke længere ønsker at modtage marketingmateriale fra os, beder vi dig kontakte os på info@clausenskunsthandel.dk. - eller eventuelt på telefon 33 154 154.

Dine personlige oplysninger kan videresendes til:

(I) leverandører(kunstner), som vi samarbejder med, (II) andre tredjeparter i forbindelse med køb/salg af produkter, invitationer til kunstmesser eller andre galleri- og museums-relaterede arrangementer, lån af kunstværker til museer; eller (III) juridiske organer, hvis dette er påkrævet ved lov.

Hvor længe gemmer vi dine personlige data:

Vi opbevarer dine personlige data så længe det er nødvendigt efter aftale med dig og dermed så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, såsom at kunne registrere dig som privat leverandør eller som privat kunde i vores kunde- og værksystemer, eller for at opfylde kravene i gældende lovgivning. Vi fjerner personoplysninger, som har tjent det formål, som de blev lagret til.

Dine rettigheder:

Vil du have oversigt over dine personlige data, som vi administrerer i Clausens Kunsthandel, kan du kontakte os på info@clausenskunsthandel.dk eller +45 33 154 154. Du har ret til at få oplyst dine personlige data, som vi har om dig. Skulle det vise sig, at disse data er forkerte eller vildledende, har du ret til at få dem ændret, blokeret eller slettet. Desuden har du ret til at protestere mod videre brug af dine data, eller at begrænse videre brug af dem. Hvis brugen af ​​dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, forbeholder du dig ret til at afmelde dit samtykke. Denne ophævelse af dit samtykke påvirker ikke lovligheden af ​​behandlingen, der fandt sted før dit samtykke blev ophævet. Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk. Du kan læse mere om dette på Datatilsynets hjemmeside, som findes på www.datatilsynet.dk.

Når vi ændrer vores privatlivspolitik:

Vi opdaterer denne privatlivspolitik regelmæssigt for at sikre, at den fortsat giver den mest mulige præcise information samt at sikre, at det er i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det betyder at denne fortrolighedspolitik vil blive ændret og opdateret regelmæssigt. Hvis privatlivspolitikken ændres signifikant, vil du blive underrettet via e-mail.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik eller de indsamlede oplysninger om dig på info@clausenskunsthandel.dk eller tlf: 33 154 154.

Senest revideret 23.05.2018