Butikken

Vi har siden 1953 kunnet byde på et stort udvalg af grafiske værker. Kunstnerne indbefatter blandt andre Palle Nielsen, Rasmus Nellemann, Sys Hindsbo, Knud Odde, Elsa Nielsen, Seppo Mattinen og Erling Jørgensen. Vi har også et lager med tryk der ikke er i butikken, så hvis du søger noget specifikt, så spørg!

Vi har også tegninger, akvareller og oliebilleder af bl.a. Seppo Mattinen, Albert Mertz, Jytte Rex, Jørgen Rømer og Ole Sporring.

Salg af skulpturer knytter sig normalt til særlige udstillinger. Der er dog til stadighed et lille udvalg af skulpturer og original keramik til salg, bl.a. af Ursula Munch-Petersen og Mette Augustinus Poulsen.

Clausens Kunsthandel er også både forlag og boghandel. Vi udgiver og sælger bøger, kataloger, CD'er og videoer af, om eller med relation til de kunstnere der er tilknyttet kunsthandelen. Se mere under bøger.

Køb af kunst hos os

Kom ind i butikken og find det værk du helst vil have hængende - eller forære væk som gave. Vi udsteder gerne gavekort, og vi kan også bytte, hvis det alligevel ikke var det helt rigtige du fik med hjem, eller hvis gaven ikke ramte plet.

Vi rådgiver gerne omkring indramning, og kan typisk indramme køb i løbet af få dage. Det er muligt at pakke og sende et køb.

Ser du et værk her på hjemmesiden, du er interesseret i at købe, så spørg os endelig. En stor del af de viste værker er til salg, mens mange fra tidligere udstillinger allerede er solgt. Vi arbejder løbende på at opdatere hjemmesiden med nye, tilgængelige værker, så hold øje og ring eller skriv til os, hvis du er ude efter noget bestemt. Vi kan ikke garantere, at alle priser på hjemmesiden er opdaterede, så spørg for en sikkerheds skyld.

Leje af udstillinger

På lejebasis tilbyder vi færdigmonterede udstillinger til museer, gallerier, kunstforeninger og andre. Ring eller skriv til os hvis du vil høre mere om, hvilke udstillinger vi kan formidle og hvordan.